Aalborg

800 børn hylder MGP

Tre skoler i Aalborg Øst holder kæmpe grandprix-fest for de yngste elever

Nordjyske Lærke Sauer vandt MGP 2016 sammen med Ida Karmisholt - på fredag er hun et af trækplastrene ved en kæmpe MGP-fest i Tornhøjhallen.

Nordjyske Lærke Sauer vandt MGP 2016 sammen med Ida Karmisholt - på fredag er hun et af trækplastrene ved en kæmpe MGP-fest i Tornhøjhallen.

AALBORG:Der er garanti for masser af hvin, dans og syngen med, når op mod 800 børn fra tre skoler i Aalborg Øst giver den gas ved en stor melodi grandprixfest i Tornhøjhallen fredag eftermiddag.

Bag festen, der hylder MGP, står Tornhøjskolen, Mellervangskolen og Herningvej Skole sammen med paraplyorganisationen Foreningssamarbejdet 9220.

På forhånd melder arrangørerne om en kæmpe interesse for festen, og billetterne er revet væk.

I løbet af eftermiddagen står programmet blandt andet på danseundervisning, optræden af elever fra de tre skoler og to mini-koncerter med ægte MGP-stjerner i form af Froja og Sarah, der deltog i musikdysten i 2016 og Lærke Sauer, der vandt samme år. De tre piger skriver efter deres show autografer, og børnene kan få taget billeder med dem.

30 frivillige fra otte foreninger i Aalborg Øst hjælper til ved arrangementet, som er målrettet elever i 0.-6. klasse.

Børnefesten er den første i en række på tre fester med titlen "Grand Prix samler alle".

1. februar er der fest for personer med særlige behov på Skovsgård Hotel, mens det tredje arrangement for hjemløse i Kirkens Korhærs varmestue finder sted 9. februar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.