Frederikshavn

800 goddag og farvel håndtryk

To indehavere af tømrerfirma i Strandby H.C. Hald fik besøg af 200 til jubilæum

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Indehaverne Michael Thomsen og Jesper Johansen havde valgt at markere 100 års jubilæum i firmaet H.C. Hald i Strandby ved at holde åbent hus i værkstedet. Foto: Peter Broen. Foto: Peter Broen

STRANDBY:Tillykke med de 100 år. I holder jer godt. Ja ejerne af Tømrer og Maskinsnedkeri H.C. Hald Michael Thomsen og Jesper Johansen fik denne muntre bemærkning flere gange, da de fredag eftermiddag havde dækket op til jubilæumsfest i værkstedet. Gæsterne blev ved med at strømme ind, og de 200 pladser blev efterhånden taget i brug. De to indehavere havde travlt med at hilse på, og hvis hver gæst har fået et håndtryk da de kom og da de gik af hver indehaver blev der givet 800 håndtryk af de to værter.

Blandt gæsterne var den sidste Hald, der drev virksomheden. Preben Hald solgte sin andel af firmaet i 2013 til Jesper Johansen. Preben Hald var tredje generation i firmaet. Det blev grundlagt af Johannes Hald i Flade ved Frederikshavn for 100 år siden. I 1956 blev det overtaget af sønnen Henning Hald, der flyttede til Strandby.

Men efter 99 år hed ejerne altså ikke længere Hald, men Thomsen og Johansen og de kunne glæde sig over et kæmpe rykind af gæster.

Ejerne kan også glæde sig over, at firmaet har sat sit præg på markante bygninger over hele kommunen.

- Vi har blandt andet bygget Strandby Kirke, Havnefronten i Strandby, renoveret Krudttårnet i Frederikshavn og præstegården i Skagen, fortæller Jesper Johansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst