85 smagte på vin

Første vinsmagning hos Dagli’Brugsen i Blokhus

Gæsterne hyggede sig til vinsmagning i Blokhus. Privatfoto

Gæsterne hyggede sig til vinsmagning i Blokhus. Privatfoto

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLOKHUS:Det var første gang, men det bliver ikke sidste gang, Dagli’Brugsen i Blokhus inviterer til vinsmagning. For med alt udsolgt, så blev aftenen ikke mindre end en succes, konstaterer en glad uddeler, Anders Sølvkær.

Arrangementet fandt sted på førstesalen i Blokhuset. Her kunne de 85 fremmødte opleve en særdeles veloplagt og meget vidende Steve Brørup fra Multi Wine fortælle om alt lige fra julens vine til nye spændende bobler til nytårsaften og rent geografisk var deltagerne på besøg i blandt andet Italien, Frankrig og Chile. I alt blev der smagt på otte forskellige vine, fortæller Anders Søvkær.

Morten Ravn Mortensen fra Dagli’Brugsens slagter & delikatesseafdeling stod for den kulinariske del, og hans lakseforret og efterfølgende flotte tapasbord fik ros fra gæsterne.

- Vores indtryk er, at folk hyggede sig og havde en dejlig aften og med alt udsolgt må vi sige, at vi har ramt plet med initiativet. Vi er meget glade for sådan en opbakning fra lokalsamfundet og derfor har vi allerede besluttet at lave en lignende arrangement samme tid næste år, siger Anders Sølvkær.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.