AaB-chef: For os er banesagen lukket

Sagen om AGF-tilhængernes baneinvasion skal tages op, men det bliver ikke af AaB

Sagen om AGF-tilhængernes baneinvasion skal tages op, men det bliver ikke af AaB¨, siger sportsdirektør i AaB Allan Gaarde. Foto: Lars Pauli

Sagen om AGF-tilhængernes baneinvasion skal tages op, men det bliver ikke af AaB¨, siger sportsdirektør i AaB Allan Gaarde. Foto: Lars Pauli

AALBORG:AaB har ikke tænkt sig at foretage sig noget som helst i forbindelse med den omdiskuterede banesag torsdag, hvor et anseeligt antal AGF-tilhængerne fejrede Elmar Bjarnasons mål til 2-2 ved at løbe på banen. Det fortæller Allan Gaarde, der betragter episoden som et lukket kapitel og afviser at have nogle som helst planer om at forsøge at få AGF taberdømt.

- Næh, egentlig ikke. Der er folk, der tager sig af den slags - disciplinærinstansen. Reelt vedkommer det ikke os. Det vedkommer AGF, som måske får en bøde eller noget endnu stærkere, men det har ikke noget med os at gøre, siger Allan Gaarde.

Han pointerer, at det aldrig på noget tidspunkt er blevet overvejet at forfølge sagen hos højere sted.

- Nej, overhovedet ikke. Grunden til at spillerne og trænerne måtte ud af banen i torsdags, var ikke for at vinde kampen på den måde men af rent sikkerhedsmæssige årsager. Når der kommer hundredvis eller i hvert fald mange mennesker løbende mod dig, så er det nok en god ide at komme væk. Det kan godt ske, at de var rigtig, rigtig glade, men det er lidt svært at vurdere i selve øjeblikket, siger sportsdirektøren for AaB.

Han mener dog, at sagen skal tages op. Det bliver bare ikke af AaB.

- For os er det lukket, men selvfølgelig skal sagen tages op, bare ikke af os. De rette myndigheder skal tage sagen op, for selvfølgelig går det ikke, at banen bliver invaderet hverken af glæde eller frustrationer. Men heldigvis skete der ikke noget og heldigvis kom de på banen af glæde, lyder altså den officielle holdning fra AaB-ledelsen.

Allan Gaarde tilføjer i øvrigt, at han synes situationen blev håndteret rigtig flot af både egne spillere, men også af AGF-lejren, hvor kontrollører, sikkerhedsfolk, spillere og ledere var hurtige til at få banen ryddet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.