AaB-anfører: Vi overvandt nervøsiteten

I AaB-lejren glæder de sig over, at de søndag aften overvandt nerverne og besejrede førerholdet FC Midtjylland

På trods af en flok aggressive ulve fra FC Midtjylland, der i kampens indledning bed fra sig, lykkedes det søndag aften for AaB at nappe sejren i topkampen mellem Superligaens nummer et og to.

Den præstation vækker glæde hos nordjydernes anfører, Rasmus Würtz.

- De lagde et hårdt pres på os i starten, og vi skulle lige have spillet nerverne af os. Vi vidste jo godt, at det var en stor kamp, og at folk havde forventninger til os, siger Rasmus Würtz og tilføjer:

- Men vi kom over det, og i den sidste halve time af første halvleg dominerede vi og kom fortjent foran. Herfra arbejdede vi den hjem, og jeg synes, det var en fortjent sejr.

Også nordjydernes cheftræner, Kent Nielsen, oplevede en flok nervøse AaB-spillere i kampens indledning. Han glæder sig dog over, at hans mandskab formåede at arbejde sig ind i kampen.

- Det var en noget nervøs start fra vores side i det første kvarters tid, hvor vi ikke rigtigt kunne stå imod det ekstremt hårde pres, som Midtjylland kom med, siger Kent Nielsen og tilføjer:

- Men efter det første kvarter fik vi vist meget fint spil, og vi sluttede stærkt af i første halvleg. Det var også i vores stærke periode, at vi fik scoret, og hvor vi måske burde have scoret en enkelt mere.

AaB’s enlige mål blev sat ind af Kasper Risgård, der efterfølgende glædede sig over at score foran et talstærkt hjemmepublikum.

- Ingen tvivl om, at det altid er dejligt at få scoret – specielt i en kamp mod et godt Midtjylland-hold foran så mange mennesker her på Nordjyske Arena. Nu håber jeg bare, jeg kommer ind i en scoringsstime, siger Kasper Risgård med et smil.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.