Aalborg

AaB beholder Helenius

Angriberen er fortid i Aston Villa - har skrevet kontrakt med AaB

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:AaB har skrevet kontrakt med Nicklas Helenius, der er blevet fritstillet af Premier League-klubben Aston Villa. Den nye kontrakt med AaB gælder til 30. juni 2017.

Den 24-årige angriber blev i juni 2013 solgt fra AaB til Aston Villa. Men det blev kun til seks kampe og et mål for Birmingham-klubben, inden AaB sidste sommer hentede ham tilbage på en lejekontrakt gældende for hele sæsonen.

Hverken AaB eller Nicklas Helenius har lagt skjul på, at begge parter ønskede at forlænge samarbejdet. Helenius fortsatte da også med at træne i AaB, selvom lejeaftalen ophørte i tirsdags.

- Nøjagtigt som det var tilfældet, da Nicklas returnerede til AaB sidste sommer, har det været et stort ønske for både Nicklas og AaB at få en ny aftale på plads, siger sportsdirektør Allan Gaarde til AaB’s hjemmeside.

Nicklas Helenius scorede 13 mål for AaB i sæsonen 2014/15. Skal man tro angriberen selv, kommer han også i den kommende sæson til at score flittigt.

- Jeg har sat mig en række delmål for sæsonen, hvor jeg har som overordnet målsætning at slutte så højt i tabellen som muligt med AaB og samtidig personligt nå et tocifret antal scoringer, og jeg synes allerede nu, at det ser spændende ud med de nye input fra vores nye cheftræner Lars Søndergaard, siger Nicklas Helenius til hjemmesiden.

Helenius er fortid i @AstonVillafc og på kontrakt i @AaBsport Kontrakten gælder frem til 30. juni 2017.

Et billede slået op af Nordjyskesport (@nordjyskesport) den

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Dalle Valle i Aalborg konkurs
Luk