AaB belønner målscorer med treårig kontrakt

Kenneth Emil Petersen, som var med at sikre AaB tre point mod Horsens, fik forlænget sin kontrakt med tre år.

AaB belønner målscorer med treårig kontrakt

Tre point på kontoen og tre års forlængelse. Det var en god dag for AaB-profilen Kenneth Emil Petersen, som søndag scorede til 1-0 i AaB's 2-0-sejr hjemme over AC Horsens.

Lidt senere oplyste AaB's centrale forsvarsspiller på sin Twitter-profil, at han har forlænget sin kontrakt, der stod til at udløbe næste sommer, med yderligere tre år.

- Tre point og tre år mere i denne fantastiske klub, skriver Kenneth Emil Petersen.

På Twitter har Kenneth Emil Petersen desuden lagt et billede ind af ham selv og AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen, som trykker hånd foran et stykke papir på et bord.

- Vi har tegnet en ny aftale for de kommende tre år. Vi er rigtigt glade for Kenneth Emil, og derfor var det en prioritet for os at få forlænget med ham.

- Vi har et spændende projekt kørende, og det er lige så vigtigt at få forlænget med de rutinerede spillere, siger Lynge Jakobsen til bold.dk.

- Jeg har en del aftaler, som jeg skal have afklaret, og derfor er det en god nyhed, at vi nu har fået Kenneth Emil på plads. Han bliver en vigtig del af klubben i de kommende år, vurderer Lynge Jakobsen.

27-årige Kenneth Emil Petersen har været i AaB, siden han i 2009 skiftede fra AC Horsens.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.