AaB-chef tager ansvaret for dårlig periode uden sejre

AaB tabte med 0-3 i Esbjerg og er uden sejr i seks kampe. - Vi er mentalt ramt, siger træner Lars Søndergaard.

Esbjerg-AaB Foto: Scanpix/Niels Husted

Esbjerg-AaB Foto: Scanpix/Niels Husted

AaB led fredag aften et 0-3-nederlag i Alka Superligaen, da holdet på Blue Water Arena rendte ind i et effektivt Esbjerg-mandskab.

Resultatet betyder, at aalborgenserne er uden sejr i de seneste seks kampe.

AaB's cheftræner, Lars Søndergaard, tager ansvaret for den sløje periode.

- Det er jo mit ansvar, at det er gået, som det er i de seneste kampe, så det må jeg jo tage på min kappe. Det er ikke godt nok.

- Jeg har stået efter kampene de seneste gange og sagt, at vi har spillet pænt. I dag gjorde vi det ikke, og vi har frygtet, at der på et eller andet tidspunkt ville komme en reaktion som i dag, siger Lars Søndergaard.

Han var efter kampen ikke tilfreds med AaB-holdets præstation, og han mener, at vestjyderne kom for let til deres scoringer.

- Vi manglede kvalitet i vores spil, og vi lavede alt for mange uprovokerede fejl. Vi lukkede tre mål ind, som langt hen ad vejen var unødvendige, siger Lars Søndergaard.

Esbjerg spillede en god kamp og scorede to mål efter omstillinger. Det overraskede dog ikke nordjyderne, at hjemmeholdet gjorde livet svært for dem.

- Vi løb ind i kontrakniven, og vi vidste godt, at de ville være afventende på os. Det kom ikke bag på os. Vi satte os på spillet i starten af kampen, og det var fint nok, siger AaB-cheftræneren og tilføjer:

- Men vores mentale støbning er nok ikke optimal i øjeblikket. Da vi kom bagud 0-1 og relativt hurtigt derefter 0-2, var vi ikke stærke nok.

AaB får i næste runde besøg af FC København.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.