AaB-direktør glæder sig over rundt nul i 2015

I de seneste ni måneder har fodboldklubben AaB holdt finanserne i et rundt nul, og det glæder direktionen.

Der skal ikke bruges flere penge, end der er råd til i fodboldklubben AaB, som i årets tredje kvartal har skabt et mindre overskud, som indtil videre får 2015 til at gå i nul.

Fra 1. juli til 30. september i år har AaB isoleret realiseret et mindre overskud på 0,4 millioner kroner, hvilket svarer til ledelsens forventninger.

AaB har i perioden 1. januar og frem til 30. september 2015 realiseret et nulresultat.

- Resultatet for de første tre kvartaler er tilfredsstillende, og vi følger den strategiplan, vi har lagt for AaB, siger AaB's administrerende direktør, Stephan Schors, til klubbens hjemmeside.

AaB forklarer, at klubben i perioden har "investeret planmæssigt i strategiske tiltag, der skal styrke forretningen på lang sigt". Investeringerne fortsætter i fjerde kvartal samt i 2016.

- Som tidligere udmeldt investerer vi kontrolleret i både sportslige faciliteter og kommerciel udvikling med fokus på aktivering for såvel sponsorer og fans, siger Stephan Schors.

AaB's egenkapital lyder nu på 92,6 millioner kroner, og den likvide beholdning udgør 75 millioner kroner.

Forventningerne for regnskabsåret fastholdes, og AaB forventer således fortsat et resultat på mellem nul og minus fem millioner kroner. Og så har klubben også en sportslig ambition.

- AaB's mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

- AaB's vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold - både på og uden for banen, oplyser klubben.

AaB gæster fredag aften Sønderjyske i Alka Superligaen. Kampen spilles klokken 18.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.