AaB-duo afviser krise

Hverken Casper Sloth eller Patrick Kristensen mener, at der er krise i AaB

Mathias Hove Andersen
Patrick Kristensen (tv.) og Casper Sloth mener ikke, der er krise i AaB. Foto: Michael Koch
Sport 3. oktober 2016 06:04

AALBORG: Efter en god sæsonstart er AaB for alvor kommet ned på jorden med fire nederlag i de fem seneste superligakampe.

Søndag tabte nordjyderne 0-1 til SønderjyskE på NORDJYSKE Arena, og selvom aalborgenserne akkurat lever op til målsætningen om en plads i topseks, er afstanden til de nærmeste forfølgere nu nede på et enkelt point.

- Vi har tabt nogle kampe, som vi gerne ville have vundet, men på den anden side startede vi også rigtig fint i begyndelsen af sæsonen. Der kommer nogle gange perioder, hvor det er stolpe ud, og vi har måske ikke det held, vi havde i starten. Krise vil jeg ikke sige, men vi skal snart til at have nogle flere point, siger Casper Sloth.

Midtbanespilleren bakkes op af Patrick Kristensen, der fortsat kan glæde sig over den samlede pointhøst.

- Jeg synes, krise er et svært ord. Det er klart, at vores bundniveau har været rigtig, rigtig lavt i et par kampe, og der skal ikke være undskyldninger for det. Det har ikke været godt nok, men når man kigger tilbage på de point, som vi har fået, så havde det måske været tilfredsstillende, hvis vi inden sæsonen havde sagt, at vi ville stå med det nuværende antal point, forklarer Patrick Kristensen.

AaB-spillerne kan nu se frem til en landskampspause, inden FC Midtjylland venter på udebane søndag 16. oktober.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...