AaB-fans indtog Brugge

Centrum af den gamle by emmede af nordjysk skønsang

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRUGGE:- Vi skal da have en hest.

Den skaldede og lettere beduggede AaB-fan blev fascineret, da han opdagede Brugges primære transportmiddel - en mængde af hestevogne, der kan hyres på markedspladsen, Markt.

Der var nordjysk stemning i den historiske by i hjertet af Flandern. Op mod ti busser og en mængde, der har taget egen bil, var ankommet for at se om AaB kunne fuldføre miraklet mod Club Brugge og vende 1-3 til en sejr og videre adgang i Europa League.

Den mest hørte sætning var: Vi sidder i en sidegade - men da Brugge er en by, hvis centrum består af omkring 4000 sidegader, så er det ikke ligefrem noget, der gør det nemmere at finde hinanden for de efterhånden ret så feststemte nordjyder,

Enkelte er også stødt ind i belgiernes frygtede Ultras, men det møde gik stille og roligt.

- En spurgte mig, om vi havde lyst til at slås efter kampen. Men vi sagde, at det var vi ikke interesserede i, og så købte han øl til os i stedet for, fortæller en af de mange AaB-fans, der var stimlet sammen foran De Pub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden