AaB fik tæsk i snekamp

Gæsterne fra AGF var bedst i sneen på NORDJYSKE Arena og vandt 3-0

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Sidst AGF var i Aalborg for et år siden var der kraftig storm.

Mandag aften var det snevejr, der satte sit tydelige aftryk på den jyske klassiker. Den var allerede før kampstart i fare for at blive aflyst, da dommeren ikke kunne se linjerne. Kampen blev udskudt 20 minutter, og da sneskovlene havde været i gang igen, sagde dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen god for at afvikle superligaopgøret.

Her beviste AGF så igen, at de er bedst i Jylland under svære vejrforhold. I stormkampen vandt de 2-0, i snekampen var det stillingen efter en første halvleg, der som ventet blev chancefattig og præget af tilfældigheder på en bane, der ikke egnede sig til fodbold.

Dyr tilbagelægning

AaB’s Anders Due havde efter ni minutter første kvalificerede forsøg, som dog gik forbi mål. Minuttet efter helkiksede Patrick Kristensen en tilbagelægning, der både var for blød men samtidig også blev stoppet af snelaget på banen. Stephan Petersen smuttede imellem driblede forbi Nicolai Larsen og scorede sikkert. Kasper Kusk havde et par minutter senere en gylden mulighed for at udligne, men kantspilleren afsluttede svagt fra kanten af feltet.

Der var intet svagt over AGF-topscorer Aron Johannsson to minutter før pausen. Her bragede islændingen fra 25 meter et skud ind bag Nicolai Larsen, og så var det for alvor op ad kælkebakken for AaB.

AaB uden punch

Fra anden halvlegs start blev Thomas Augustinussen sendt på banen for AaB for at give mere fysik under de svære forhold. Og det var et energisk AaB-hold, der jagtede en reducering. De helt store chancer udeblev dog. Jeppe Curth havde et hovedstød forbi mål, og Kasper Bøgelund helkiksede en afslutning efter en løs bold i feltet endte hos ham. Det blev aldrig rigtig farligt fra AaB’s side, hvilket Nicklas Helenius var et meget godt billede på, da han syv minutter før tid fik en oplagt hovedstødsmulighed tæt under mål, men headede blødt i armene på AGF-keeper Steffen Rasmussen.

AGF lukkede kampen fuldstændig fem minutter før tid da Mate Vatsadze kom på tavlen.

AaB er trods nederlaget stadig numme tre i Superligaen. Men både AGF og OB presser på bagfra. Fynboerne er modstanderen i efterårets sidste kamp, som også bliver spillet på NORDJYSKE Arene - hvis vejret tillader det.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.