AaB forlænger med anfører Augustinussen

Fra nytår skal Thomas Augustinussen både arbejde for AaB's salgsafdeling og være superligaspiller.

Thomas Ugustinussen - fortsætter i Aalborg. Foto: René Schütze/POLFOTO

Thomas Ugustinussen - fortsætter i Aalborg. Foto: René Schütze/POLFOTO

De forsvarende danske mestre AaB forlænger kontrakten med anfører Thomas Augustinussen, så den løber til og med næste sæson.

Som en del af kontrakten tilknyttes midtbanekrigeren fra nytår også klubbens salgsafdeling.

Det oplyser AaB i en pressemeddelelse, hvor anføreren giver udtryk for tilfredshed med den nye kontrakt og muligheden for at prøve kræfter med et nyt hverv.

- Jeg har hele tiden håbet at kunne fortsætte i AaB, og i første omgang er mit fokus på at bidrage til, at vi slutter så højt oppe i tabellen som muligt i denne sæson.

- Samtidig bliver det spændende at være med til fra sommer at bygge noget nyt op med vores nye træner, og i den proces kan jeg sammen med de andre ældre spillere være med til at skabe balance i truppen og føre AaB’s værdier videre til de unge spillere.

- Herudover er jeg stolt af at være blevet tilbudt at snuse til livet efter fodboldkarrieren, og jeg ser frem til fra nytår at bidrage i salgsafdelingen, siger Thomas Augustinussen.

Den 34-årige anfører har bortset fra et toårigt ophold i østrigske Red Bull Salzburg spillet hele sin professionelle karriere i AaB, hvor det er blevet til 405 optrædener i officielle kampe.

Sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig også over kontraktforlængelsen med kulturbæreren.

- Thomas er først og fremmest stadig fodboldspiller i AaB, og han har med sin erfaring, professionalisme og sin naturlige tilgang til fællesskabet stor betydning for vores trup.

- Selvom de seneste par sæsoner ikke har budt på så meget spilletid som tidligere, så er "Augo" værdifuld såvel på som uden for banen, og jeg vil gerne pointere, at der ikke nødvendigvis er tale om Thomas’ sidste kontrakt med AaB, siger Allan Gaarde.

Augustinussen begyndte sin voksenkarriere som angriber, men da målene udeblev rykkede han med stor succes ned på den kontrollerende midtbane. I flere tilfælde har han også vikarieret i det centrale forsvar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.