AaB forlænger med rutineret allrounder

Patrick Kristensen har forlænget aftalen med den nordjyske superligaklub, så den løber til 2016.

AaB forlænger med rutineret allrounder

Superligaklubben AaB har forlænget kontrakten med alsidige Patrick Kristensen, der bliver i den nordjyske klub frem til sommeren 2016.

Dermed kan Patrick Kristensen se frem til at fejre 10 års jubilæum som superligaspiller i AaB, som han debuterede for i 2005.

- AaB er min klub, og der jeg helst vil være. Vi har i øjeblikket gang i et særdeles spændende projekt med mange talenter og spillere af egen avl, siger Patrick Kristensen i en pressemeddelelse.

- Alt dette vil jeg gerne være en del af. Vi har spillet godt i denne sæson og også præsteret gode resultater, og forhåbentlig kan vi udvikle det endnu mere, så AaB for alvor kommer tilbage i toppen af dansk fodbold, siger Patrick Kristensen.

Han har hidtil spillet 184 førsteholdskampe for AaB og har optrådt på et væld af forskellige positioner, siden han debuterede som hurtig, offensiv wing.

De senere år har han ofte været benyttet som back, men efter vinterpausen har Kristensen ageret makker til Rasmus Würtz på den centrale midtbane.

- Patrick er en intelligent og teknisk dygtig fodboldspiller og enhver træners drøm, fordi han magter næsten alle pladser på banen, siger AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.