AaB-forsvarer frustreret over snevejret

Kenneth Emil Petersen håber, at vejrguderne er mere med AaB i den næste hjemmekamp mod OB på søndag

Kenneth Emil Petersen var godt og grundig træt af snevejret. Foto: Claus Søndberg

Kenneth Emil Petersen var godt og grundig træt af snevejret. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Kenneth Emil Petersen måtte sammen med resten af AaB-holdet se AGF løbe med sejren i et jysk præstige-opgør, hvor nordjyderne aldrig rigtig fik fat i kampen på den sneklædte bane i Aalborg.

- Det var frustrerende at spille sådan en kamp. Masser af de ting, som normalt sidder i skabet, blev en udfordring i sådan en kamp. Vores småspil, som vi har været gode til i efteråret, formåede vi ikke at få i gang, siger Kenneth Emil Petersen efter 0-3-nederlaget.

- Vejret spillede en stor rolle. Det var en kamp, som blev afgjort på tilfældigheder. Det første mål, de fik, var en tilfældighed, det andet var godt sparket ind. AGF var bedre til at håndtere de dårlige vejr- og baneforhold. Så vinder de også fortjent.

Det så ellers i begyndelsen af anden halvleg ud til, at hjemmeholdet kunne vende skuden efter AGF's 2-0-pauseføring. AaB pressede mere og mere på foran Steffen Rasmussen i AGF-målet.

- Vi blev enige om i pausen, at vi var nødt til at komme med alt, hvad vi havde og gå 100 procent ind i det. Så måtte det briste eller bære. Men vi formåede ikke at holde presset, siger en skuffet AaB-forsvarer.

- Vi skal lige sunde os over den her, men vi ligger stadig nummer tre. Nu har vi OB i den næste kamp, hvor vi kan cementere tredjepladsen. Det skal vi arbejde stenhårdt hen imod. Nu skal vi bare have fat i vejrguderne og bede om bedre vejr, siger Kenneth Emil Petersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.