AaB giver Håndsrækning til Headspace

Superligaklubben har for første gang uddelt ”Hele Nordjyllands Håndsrækning”

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Headspace Aalborg bliver den første modtager af ”Hele Nordjyllands Håndsrækning” - det har AaB offentliggjort lørdag formiddag i en pressemeddelelse. Headspace Aalborg er en forening af frivillige unge, der hjælper børn og unge med alle former for problemer.

Superligaklubben donerer en krone pr. fremmødt tilskuer ved klubbens hjemmekampe i landets bedste fodboldrække til et godt formål i Region Nordjylland. Pengene doneres ubeskåret og halvårligt til et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter, og blandt de tre udvalgte kandidater er 53 procent af stemmerne på klubbens hjemmeside havnet ved Headspace Aalborg.

- Vi er dybt taknemmelige over den støtte og opbakning, vi har fået. Både for udtagelsen af at være en af de sidste tre kandidater og nu at stå som den organisation, som AaB vil give en håndsrækning. Det giver Headspace muligheden for at nå ud til endnu flere unge mennesker i Nordjylland med budskabet om, at man helt gratis og anonymt kan få nogen at snakke med på en ukompliceret og let tilgængelig måde, siger Karin Leth Kristensen, der er centerchef for Headspace Aalborg.

- Vi glæder os over at være med til at yde et bidrag og gøre en forskel, og antallet af tilskuere til vores hjemmekampe i foråret vil nu bestemme donationens størrelse, siger Stephan Schors, der er administrerende direktør i AaB.

Det samlede beløb for de kommende otte hjemmekampe i Superligaen vil blive doneret enten umiddelbart efter forårets sidste hjemmekamp eller i forbindelse med den første hjemmekamp i den nye sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.