AaB Håndbold helt til tops

AaB Håndbold leverede sæsonens hidtil bedste indsats og spillede sig på førstepladsen i CBB Mobil Ligaen, da holdet besejrede Skjern 31-26 i lørdagens topkamp i Aalborg Stadionhal.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Opgøret var af cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen udlagt som en test af AaB's formåen, og hans tropper bestod med glans. /Grete Dahl

Opgøret var af cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen udlagt som en test af AaB's formåen, og hans tropper bestod med glans. AaB kom bagud 1-5 på en dårlig start, hvor holdet lod sig stresse af Skjerns offensive forsvar, men cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen fik justeret aftalerne under en timeout allerede efter otte minutter, og i resten af første halvleg fandt AaB'erne den rette rytme og overhalede klart gæsterne til en pauseføring på 15-10. Fire minutter før pausen kom Kristian Svensson på banen til sin ligadebut, og den svenske bagspiller brillerede straks med to scoringer og en målgivende frispilninger inden pausen som starten på en helt forrygende indsats. I anden halvleg havde AaB længe betryggende afstand, men fire minutter før tid var der optræk til panik, da føringen skrumpede ind til 28-26, inden hjemmeholdet definitivt afgjorde kampen med tre mål på stribe til jubel for de fleste af de 1.487 tilskuere. En meget velspillende Jonas Larholm blev AaB-topscorer med ni mål, fulgt af Kristian Svensson med syv og Henrik Toft Hansen med seks. Hos Skjern var Lars Møller Madsen og Jesper Jensen de bedste skytter med henholdsvis syv og seks mål. AaB spiller på onsdag en ny topkamp - denne gang ude mod Bjerringbro-Silkeborg.