AaB har alle mand klar

AaB med stærk trup til hjemmekampen

Rasmus Würtz er tilbage i truppen efter karantæne. Foto: Martin Damgård

Rasmus Würtz er tilbage i truppen efter karantæne. Foto: Martin Damgård

AALBORG:AaB kan mønstre en fuld trup, når man efter 14 dages pause genoptager Superligaen med en hjemmekamp mod Randers.

De få skavanker, der var i AaB-truppen inden landskampspausen er nu forsvundet, ligesom Rasmus Würtz har overstået karantæne, og dermed er det en AaB-trup med alle mand klar, der kan gøre klar til kampen, der spilles på NORDJYSKE Arena søndag klokken 17.
- Vi er glade for, at vi kom godt i gang nede mod Skovbakken i pokalen, og jeg synes, vi har trænet godt i den seneste uge, så nu må vi, om vi kan føre den gode spillerytme videre, siger AaB-træner Kent Nielsen.
AaB kan søndag tangere en Superligarekord, hvis det lykkes holdet at score tre eller flere må, så vil det være femte kamp på stribe, at det er sket, og det vil tangere målrekorden, der indehaves af FC København.
AaB truppen indeholder følgende spillere: Nicolai Larsen, Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Lasse Nielsen, Kenneth Emil Petersen, Anders Due, Rasmus Würtz, Thomas Augustinussen, Jeppe Curth, Nicklas Helenius, Mathias Wichmann, Kasper Kusk, Henrik Dalsgaard, Carsten Christensen, Nicolaj Thomsen, Rasmus Thelander, Rolf Toft og Kayke.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.