AaB-helten: En fantastisk aften

Anders K. Jacobsen havde hele tiden en fornemmelse af, at AaB kunne score 2-0 målet mod Dinamo Zagreb

Anders K. Jacobsen hilser på AaB’s fans efter 2-0 sejren. Foto: Damir Krajac/Scanpix

Anders K. Jacobsen hilser på AaB’s fans efter 2-0 sejren. Foto: Damir Krajac/Scanpix

ZAGREB:Med to flotte scoringer sendte Anders K. Jacobsen onsdag aften AaB videre til den afgørende playoff-runde om en plads i Champions League-gruppespillet. De to mål vendte 0-1 fra det første opgør i Aalborg til samlet 2-1 sejr for de danske mestre. Det var ellers kroaterne, der havde bolden mest og skabte flest chancer.

- Vi havde en svær start, hvor vi mistede for mange bolde. Men i takt med, at Lukas (Spalvis, red.) og jeg begyndte at holde bedre fast i bolden, så fik vi flyttet spillet længere frem og fik ramt dem i nogle bagrum, som gjorde ondt på dem, siger to-målsskytten.

1-0 målet i det 37. minut faldt på et perfekt indlæg fra Jakob Blåbjerg, som en fremstormende Anders K. Jacobsen kunne lægge i tomt mål ved bagerste stolpe.

- Det kan godt være, at jeg var lidt for ivrig, for jeg ved godt, at jeg var på kanten af offside, så jeg var fandeme også glad, da jeg vendte mig om og så, at linjedommerens flag blev holdt nede. Vi havde jo drømt om at komme foran, og det gav os helt klart noget gejst, som vi kunne bruge langt hen i kampen, siger angriberen.

Selv om Dinamo Zagreb også i anden halvleg havde en håndfuld store chancer, så mistede Anders K. Jacobsen aldrig troen på tingene.

- Jeg løb altså rundt derinde med en fornemmelse af, at vi sagtens kunne score det andet mål også. Vi havde to store tilbud ved Kenneth Emil og jeg selv. Heldigvis fik jeg jo så også scoret til 2-0, og det var selvfølgelig fantastisk at se den gå ind. Det er dejligt, når sådan noget lykkes i en så vigtig kamp. Alt i alt har det bare været en fantastisk dag, siger tomålsskytten, der ikke aner, hvem AaB kan trække i playoff-runden.

Til Anders K. Jacobsens og andres orientering, er det disse hold, der fredag kan komme op af hatten:

Red Bull Salzburg (Østrig)

Steaua Bukarest (Rumænien)

Apoel Nicosia (Cypern)

Bate Borisov (Hviderusland)

Ludogoretz (Bulgarien)

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.