AaB i nulløsning mod Odd

Spillet var ikke prangende, men nullet blev holdt i sidste testkamp

Kenneth Emil Petersen og holdkammeraterne holdt nullet mod Odd. Foto: Martin Damgård

Kenneth Emil Petersen og holdkammeraterne holdt nullet mod Odd. Foto: Martin Damgård

AALBORG:AaB spillede fredag eftermiddag den sidste testkamp, inden det på torsdag går løs i Europa League mod Club Brugge.

Kampen endte 0-0, og set over 90 minutter var det nok AaB, der kunne være bedst tilfredse med det resultat.

AaB startede kampen rigtig godt, og i det første kvarter kom nordmændene, der havde massiv opbakning med hjemmefra, under et ganske gevaldigt pres, og AaB kom til flere gode afslutninger fra spillere som Anders K .Jacobsen, Nicklas Helenius og Kasper Risgård.

Men som halvlegen skred frem, overtog Odd Grenland mere og mere af spillet, og midtvejs i halvlegen begik Rasmus Thelander straffespark.

Den tidligere OB’er Espen Ruud plejer at være usvigelig sikker fra pletten, men denne gang sparkede han forbi lige til højre for Nicolai Larsens mål.

I anden halvleg kom AaB igen til lidt flere chancer hen imod slutningen, men angriberne var for ubeslutsomme, når bolden kom ind i feltet, og derfor endte det hele 0-0.

Positivt var det for AaB, at de selv var i stand til at holde nullet, og så kom Thomas Enevoldsen også i kamp og fik godt et kvarter på banen, efter han måtte rejse hjem fra holdets træningslejr i Spanien.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.