AaB-kaptajn: Slutspil er ikke noget tema

Slutspillet rykker længere væk, men fokus er anderledes kortsigtet i AaB, lyder det fra Rasmus Würtz

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

AALBORG:Med fredagens 2-1-nederlag hjemme på NORDJYSKE Arena til FC København rykkede AaB længere væk fra den sjetteplads, der til foråret giver adgang til slutspillet i Alka Superligaen.

Men selv om slutspilsdeltagelse er en erklæret målsætning hos AaB, fylder jagten på topseks meget lidt, lyder det fra anfører Rasmus Würtz.

- Det er ikke noget tema, for vi snakker slet ikke om det slutspil i øjeblikket. Det er ikke det, det handler om for os i øjeblikket. Det vigtigste for os er at få den succesoplevelse, der kan bringe os tilbage på sporet, og den får vi forhåbentlig næste fredag mod Randers, siger Rasmus Würtz.

Trods nederlaget mod FC København kunne anføreren spore fremgang i forhold til seneste nedtur i Esbjerg.

- I forhold til kampen i Esbjerg var der mange ting, der var bedre. Det var ikke fordi, vi spillede fantastisk pasningsfodbold, men vi fik alligevel fightet os godt tilbage i kampen, og det skal vi tage med videre til de næste kampe, siger Rasmus Würtz.

På negativkontoen kunne AaB’erne ærgre sig over de to FCK-mål, der faldt efter fejl i AaB-defensiven.

- Igen står vi jo med en følelse af, at modstanderne ikke skal gøre vanvittigt meget for at score, mens vi selv skal toppræstere for at få bolden i mål i øjeblikket. Det er selvfølgelig frustrerende for os, siger Rasmus Würtz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.