AaB-keeper holder med FCK i pokalfinalen

AaB-målmand Nicolai Larsen tror fortsat på, at nordjyderne kan indhente Randers FC og Brøndby i tabellen.

Hvis AaB skal spille europæisk fodbold i næste sæson, så kræver det en tredjeplads i Alka Superligaen. Den indtager Brøndby lige nu med seks point mere end AaB.

En fjerdeplads kan også vise sig at være nok for AaB, hvis ligaens øjeblikkelige nummer to, FC København, vinder torsdagens pokalfinale mod FC Vestsjælland.

Lige nu indtager Randers FC fjerdepladsen - fem point foran AaB, så nordjydernes målmand Nicolai Larsen holder med FCK i pokalfinalen.

- Vi skal i hvert fald håbe på, at FCK vinder pokalen, for så er der en fjerdeplads at spille om. Den er der lidt større chance for at nå end tredjepladsen.

- Men vi skal huske, at der er 15 point at spille om. Og der er seks point op til Brøndby. Selvfølgelig bliver det rigtigt svært.

- Men det kan trods alt lade sig gøre, hvis vi leverer nogle gode præstationer. Vi skal vinde resten af kampene for at have en chance for det, siger Nicolai Larsen.

Brøndby og AaB spillede søndag aften 1-1 på Brøndby Stadion, og AaB-keeperen sørgede med en række klasseredninger for det ene point. Blandt andet snuppede han et skud fra Brøndbys Ferhan Hasani med en god refleks.

- Jeg går ikke så meget op i det. En redning er en redning. Men jeg havde da nogle gode redninger i første halvleg, da Hasani skød. Derfra opbyggede jeg noget selvtillid.

- Det var en af de dage, hvor jeg heldigvis tog det meste. Jeg er meget godt tilfreds, og det er nogle af de redninger, som giver point en gang imellem. Det var dejligt, siger Nicolai Larsen.

- Men jeg var jo ikke usårlig, for der gik et mål ind. Det var irriterende, at Brøndby fik scoret, siger han.

En tredjeplads i Superligaen giver adgang til kvalifikationen i Europa League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.