AaB klar til at modstå sønderjysk fysik

AaB kan med en sejr i eftermiddag rykke op på Superligaens førsteplads

Kasper Risgård (foto) har overvundet sine knæproblemer og meldes klar til dagens kamp. Også svenske Rasmus Jönsson er til rådighed.Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Kasper Risgård (foto) har overvundet sine knæproblemer og meldes klar til dagens kamp. Også svenske Rasmus Jönsson er til rådighed.Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:En sejr i eftermiddagens opgør mod SønderjyskE sender AaB op på Superligaens førsteplads.

Det er status efter at FC Midtjylland lørdag tabte 0-1 hjemme til FC Nordsjælland. Dermed er AaB blot to point efter midtjyderne.

AaBs midtbaneprofil Kasper Risgård forventer dog ingen let opgave i Haderslev.

- De er fysisk stærke og større end os. Så de kommer nok til at trykke os - især på dødbolde. Det skal vi stå imod, hvilket jeg også tror vi kan, og så skal vi forsøge at gøre de ting, vi er gode til. Nemlig spille bolden godt og kreativt rundt. Kan vi det, så tror jeg også, vi vinder kampen, siger Kasper Risgård.

De seneste år har AaB haft store problemer mod netop SønderjyskE, men i denne sæson har nordjyderne slået dagens modstander to gange. 2-0 hjemme og 3-1 ude.

- Men det var to tætte kampe. Dernede scorede vi to gange i overtiden. Så det er nok lidt tilfældigt det hele. Men jeg synes dog, vi har det bedste hold, siger Risgård.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden