AaB knækkede SønderjyskE

2-0 sejr over svag bundprop reddet i land på et selvmål og et straffespark

AALBORG:AaB er tilbage på andenpladsen i Superligaen efter en såre fortjent 2-0 sejr hjemme over bundproppen SønderjyskE. Dermed er Kent Nielsens mandskab blot tre point fra at indhente duksene fra FC Midtjylland.

AaB var bedst i hele kampen, men var alt for uskarpe i første halvleg. Sejren kom derfor i land på to scoringer i anden halvleg.

I det 70. minut blev Rasmus Jönssons flade indlæg sent i eget net af gæsternes Hallgrimur Jonasson til 1-0. Bare to minutter senere faldt afgørelsen.

Anders K. Jacobsen iscenesatte et kontraangreb og spillede Patrick Kristensen helt blank. Vikaren på venstre back var dog for langsom til at trykke af, så afslutningen blev blokeret.

Returen driblede Patrick Kristensen dog forbi Florian Hart, som klodset begik straffe. Det omsatte Kasper Kusk lige så sikkert som i den seneste hjemmekamp sikkert til 2-0.

I slutfasen havde AaB et par artige muligheder for at øge til 3-0, men de blev også lidt for skødesløse i defensiven, så gæsterne fik et par chancer for at reducere.

AaB spiller hjemme igen i næste runde, hvor de på lørdag møder OB.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.