AaB-komet skriver snart under på ny kontrakt

Nicolaj Thomsen afslører, at han meget snart forlænger med AaB. Den nuværende kontrakt løber til vinter.

AaB-komet skriver snart under på ny kontrakt

19-årige Nicolaj Thomsen ligner et af AaB’s næste store skud på talentstammen. Og tilskuerne i Aalborg kan nok godt forvente at se mere til Thomsen i løbet af de næste par sæsoner.

I hvert fald afslører han, at han snart sætter sin underskrift på en ny AaB-kontrakt. Den nuværende løber frem til vinter.

- Jeg regner med at skrive under på en kontrakt, der varer nogle år endnu. Vi er i god dialog, og det er næsten på plads. Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville blive længere i AaB, siger Nicolaj Thomsen.

Forlængelsen betyder samtidig, at nordjyden kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse.

- Det er klart, det altid kommer til at lune lidt mere i lommen, når man går fra nærmest en ungdomskontrakt til en fuldtidskontrakt, siger Nicolaj Thomsen, der håber, at han i fremtiden kan får muligheden for at spille professionel fodbold i udlandet.

- Alle fodboldspillere har jo drømmen om udlandet, og det har jeg selvfølgelig også. Men nu vi må se, hvordan det kommer til at gå fremover, siger han.

Lucas Andersen var seneste AaB-talent, der røg afsted. Den tidligere AaB’er skiftede til Æresdivisionen i Holland, og det er da heller ikke noget, Nicolaj Thomssen ville have noget imod at gøre.

- Det er utroligt svært at sige, men Holland eller Tyskland er selvfølgelig et godt sted at starte. Det er da klart også en af mine drømme, siger han.

Nicolaj Thomsen spillede hele kampen, da AaB søndag aften slog OB med 4-3 i et vanvittigt drama.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.