AaB må endnu engang undvære Augo

Men resten af truppen meldes klar til mandagens kamp mod FC Midtjylland

Thomas Augustinussen er langt fra flyvende for AaB i øjeblikket.Foto: Torben Hansen

Thomas Augustinussen er langt fra flyvende for AaB i øjeblikket.Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det bliver heller ikke i mandagens hjemmekamp mod FC Midtjylland, at AaB’s anfører Thomas Augustinussen får comeback efter sin skadespause, der blot bliver længere og længere.

Augustinussen har i de sidste par uger døjet med en skade i anklen, der har holdt ham ude af både kampe og til dels træninger, og nu er en skade i baglåret føjet til listen over skavanker hos midtbanespilleren.

Ikke i spil resten af ugen

- Augo har haft et rigtig skidt forløb. Han har haft mange problemer med sin ankel de seneste fire-fem uger, og det har ikke været godt for hans træningsforløb, siger cheftræner Kent Nielsen.

- Man kan altid blive positivt overrasket, men umiddelbart tror jeg ikke, vi får brug for ham i denne uge, siger Kent Nielsen med henblik på AaB’s omfangsrige program med tre kampe på syv dage.

Würtz meldes klar igen

Thomas Augustinussen er til gengæld den eneste i AaB-truppen, der er på skadeslisten, hvilket er en forbedring i forhold til den seneste kamp mod FC Nordsjælland, hvor også Ramus Würtz var tvivlsom og startede på bænken.

- Der har været tvivl om Rasmus Würtz og Patrick Kristensen, men de virker begge til at være spilklare og har trænet med i dag (søndag, red.). Umiddelbart ser det positivt ud, og jeg forventer, at de spiller mod FC Midtjylland, med mindre der sker noget i løbet af natten, siger Kent Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.