AaB må undvære den bedste mod Silkeborg

Rasmus Würtz er i karantæne og det er et kæmpetab for AaB.

Rasmus Würtz skulle have gode muligheder for at blive klar til næste superligakamp, som er mandag ude mod HB Køge.  Foto: Lars Pauli.

Rasmus Würtz skulle have gode muligheder for at blive klar til næste superligakamp, som er mandag ude mod HB Køge. Foto: Lars Pauli.

Rasmus Würtz har været blandt AaBs bedste spillere i dette forår, men i fredagens superligakamp mod Silkeborg må nordjyderne klare sig uden den arbejdsomme midtbanespiller. Han er i karantæne. Det giver cheftræner Kent Nielsen en udfordring, når han skal sammensætte det hold, som skal forsøge at spille AaB helt ud af nedrykningskampen. - Vi har ikke nogen i truppen, der har det samme defensive kvaliteter i presspillet og bolderobringsspillet som Rasmus. - Så det bliver en anden type, vi skal have ind, hvilket også betyder, at vi måske skal spille på en lidt anden måde, siger Kent Nielsen. De spillere, han nævner som kandidater til at afløse Rasmus Würtz mod Silkeborg, er Lucas Andersen, Mathias Wichmann og Louay Chanko. Sidstnævnte har på det seneste både haft problemer med en ankelskade og en hofteskade, men svensk/syreren melder sig igen klar til kamp. - Men det er nok Wichmann, der står forrest i køen. Jeg mangler at spille nogle kampe, før jeg er tilbage i topform, erkender Louay Chanko.