AaB-målscorer efter sejr: Den har vi hungret efter

Thomas Enevoldsen erkendte efter 1-0-sejren over FC Nordsjælland, at AaB virkede usikre i dele af kampen.

Aab - FC Nordsjælland, Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

Aab - FC Nordsjælland, Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

Det var langt fra poleret fodbold fra hjemmeholdet, der skinnede igennem på Nordjyske Arena fredag aften, da AaB hentede forårets første sejr i Alka Superligaen.

FC Nordsjælland med stortalentet Emre Mor i spidsen dominerede store dele af opgøret og havde chancerne til at få point med hjem fra Aalborg, men på eget græs sørgede Thomas Enevoldsen for 1-0-sejren i første halvleg med sin 11. sæsontræffer.

De tre point lunede, men Thomas Enevoldsen erkendte efter sejren, at præstationen langt fra var AaB's bedste i sæsonen.

- Vi har været i en dårlig stime, så vi har virkelig hungret efter en sejr. Vi spillede rigtigt dårligt, men i dag var det vigtigste at vinde kampen.

- Vi er kendt for vores gode pasningsspil, men det lykkedes ikke i dag. Vi smed bolden nemt væk og virkede usikre. Vi forsvarede den heldigvis hele vejen hjem, siger Thomas Enevoldsen.

Ifølge AaB-anfører Rasmus Würtz var FC Nordsjællands stærke pasningsspil en stor udfordring for hjemmeholdet.

- Vi fik ikke godt nok fat i bolden, og vi blev for passive. Vi løb meget efter dem, og det var måske derfor, vi ikke selv havde overskud til at sætte vores spil op.

- Vi har tørstet efter den første sejr længe. Der er et tæt felt efter FC København, og derfor var sejren meget vigtig. Den giver os forhåbentligt et boost, siger Rasmus Würtz.

Med sejren er AaB for en stund på andenpladsen med 39 point efter 23 kampe – seks point op til FC København, der søndag tager imod Sønderjyske.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst