AaB-målscorer: Udvisningen ændrede alt

AaB fik en mand vist ud mod Randers, og det ændrede hele kampen, mente målscorer for AaB, Kasper Risgård.

De forsvarende mestre fra AaB var mandag en tur i Randers, og det var med muligheden for at hægte sig på i toppen af tabellen. Holdet havde inden kampen bare fire point op til Randers på tredjepladsen.

AaB var bagud 0-1 ved pausen, men spillede sig ind i kampen i anden halvleg og kom på 1-1. Det fine spil stoppede dog, da Rasmus Würtz modtog sit andet gule kort og dermed blev vist ud.

- Vi sidder med en rigtig ærgerlig følelse, fordi vi spillede så godt i godt af starten af anden halvleg. Vi blev langt farligere efter pausen. Vi fik afsluttet mere, og så blev Randers lidt nervøse, siger målscorer for AaB, Kasper Risgård.

- Det ændrede kampbilledet fuldstændig, at vi fik en mand vist ud. Vi havde virkelig styr på dem, men efter udvisningen, så ændrede kampen sig, og vi måtte forsvare den hjem.

Med en mand i undertal måtte AaB-træner Kent Nielsen ændre taktikken, og holdet måtte stille sig mere tilbage og forsvare.

- Jeg synes, at vi spillede som et modent hold, selvom vi kom i undertal. Tingene blev svære, men Randers fik kun kreeret få chancer. Det er selvfølgelig bare ærgerligt, når vi en overgang spillede så godt, at det skulle stoppes på grund af en udvisning, siger træneren.

Han ærgrede sig især over Würtz' første advarsel, som blev givet for protester.

- Det er et dumt gult kort, og det ved Rasmus (Würtz, red.) også godt. Der var måske nogen, der ikke var tilfredse med dommeren i dag, men de gule kort kan sagtens forsvares, siger Kent Nielsen.

AaB skal på søndag på en svær opgave, når holdet hjemme får besøg af Alka Superligaens stærke etter, FC Midtjylland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.