AaB med mindre skadesproblemer

Lørdagens sidste træning ind søndagens kamp mod AC Horsens bød på et par spørgsmålstegn

Jakob Ahlmann (th.) deltog i lørdagens træning, men er ikke med i truppen søndag. Thomas Augustinussen (tv) måtte træde til, da Oliver Abildgaard blev nødt til at udgå. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Jakob Ahlmann (th.) deltog i lørdagens træning, men er ikke med i truppen søndag. Thomas Augustinussen (tv) måtte træde til, da Oliver Abildgaard blev nødt til at udgå. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

AALBORG:Lørdagens træning på Hornevej var den sidste for AaB, inden den nye sæson i Alka Superligaen begynder søndag, hvor AC Horsens kommer på besøg på NORDJYSKE Arena - og det var en træning, der endte med et par spørgsmålstegn.

Anfører Rasmus Würtz deltog nemlig ikke i den ordinære træning, og midtbanekollegaen Oliver Abildgaard udgik midt i kamptræning, hvor assistenttræner Thomas Augustinussen måtte træde til for at udfylde hullet.

- Würtz har lidt med en sene i baglåret, som driller, men nu må vi se, hvor klar han når at blive, siger cheftræner Lars Søndergaard om anførerens tilstand.

- Den eneste nogenlunde alvorligt ramte er Jannik Pohl, der stadig ikke træner med efter hans kyssesyge, men ellers har vi bare de sædvanlige småskavanker.

Sikkert er det dog, at Abildgaard ikke bliver klar. Han er således udeladt af den kamptrup, AaB offentliggjorde kort efter træningen.

Her er der til gengæld blevet plads til nyerhvervelsen Casper Sloth, og han kunne være et godt bud på en afløser på midtbanen, skulle Würtz heller ikke blive klar.

- Han har kun været her i kort tid, og jeg ville egentlig gerne give ham lidt mere tid til at vænne sig til forholdene her og vores spillestil, siger Lars Søndergaard om Sloths mulige kandidatur til en startplads søndag.

- Jeg tror selvfølgelig på, at han får minutter mod Horsens, men om det bliver som indskifter eller fra start, det må tiden vise.

Udover Oliver Abildgaard er også Jannik Pohl, der stadig ikke er klar oven på en omgang kyssesyge, fraværende fra søndagens kamptrup, ligesom Jakob Ahlmann, der dog deltog i lørdagens træning, heller ikke er kampklar endnu.

AaB’s trup mod AC Horsens, der spilles på NORDJYSKE Arena søndag klokken 16, ser således ud:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 11 Nicklas Helenius, 14 Casper Sloth, 15 Gilli Rólantsson, 17 Christian Bassogog, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 29 Sebastian Grønning og 32 Kasper Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.