AaB nedkæmpede Silkeborg

Udskældte Andreas Johansson blev matchvinder, da AaB spillede sig tæt på målsætningen om top 4. Se billeder fra kampen.

Andreas Johansson fik mod Silkeborg lov at spille på favoritpositionen som hængende angriber, og den chance greb han med en fin kamp og rollen som matchvinder. 
Foto: Lars Pauli

Andreas Johansson fik mod Silkeborg lov at spille på favoritpositionen som hængende angriber, og den chance greb han med en fin kamp og rollen som matchvinder. Foto: Lars Pauli

Klik her for at se billeder: AaB vandt fortjent 1-0 på hjemmebane over Silkeborg onsdag aften, hvor Andreas Johansson blev matchvinder. Svenskeren scorede på hovedstød efter hjørnespark fra Anders Due i det 55. minut. Dermed tog AaB fuldt fortjent alle tre point og spillede sig op i halen på Silkeborg, der nu kun er ét point foran Magnus Pehrssons tropper i duellen om fjerdepladsen. Fattig på chancer Underholdningsværdien var dog behersket for tilskuerne på Energi Nord Arena. Det var en meget chancefattig kamp, som AaB kontrollerede med en stærkt defensiv. Til gengæld kneb det gevaldigt for AaB at iscenesætte holdets egen offensiv. Burde have lukket Eneste store chance i første halvleg fik Michael Jakobsen, da han kom med frem fra sin backposition og fyrede af på en nedfaldsbold, men Lasse Heinze lavede en god refleksredning. Silkeborgs eneste mulighed havde Christopher Poulsen, da han snød Kasper Bøgelund og trak ind i feltet til frit skud, men han sendte bolden langt forbi fjerneste stolpe. Efter pausen burde AaB havde lukket kampen, men Ronnie Schwartz og Rasmus Würtz manglede i den grad skarphed.