AaB om FCN-møde: Det bliver en svær kamp

Cheftræner forventer, at FCN vil kæmpe hårdt for at vinde

AaB-træner Lars Søndergaard venter en hård kamp mod FC Nordsjælland. Foto: Hans Ravn

AaB-træner Lars Søndergaard venter en hård kamp mod FC Nordsjælland. Foto: Hans Ravn

FODBOLD:Med fire point efter de første to kampe i Alka Superligaen søger AaB mandag aften at fortsætte pointhøsten, når det på udebane gælder FC Nordsjælland.

Senest sejrede AaB således 1-0 over Hobro, mens det tirsdag aften blev til et 4-1 nederlag til Bundesliga-mandskabet Hamburger Sports-Verein i en opvisningskamp i Flensborg.

- I Superligaen er det vigtigt at have sund respekt for alle modstandere, og selvom vi har fået en udmærket indledning på sæsonen, er det kun et her-og-nu billede, der hurtigt kan ændre sig, om end vi naturligvis gerne vil fortsætte vores resultatmæssige momentum, udtaler cheftræner Lars Søndergaard

- Det bliver helt sikkert en svær kamp der venter os, også set i lyset af, at FC Nordsjælland ikke har fået den ønskede start på sæsonen, så de vil gøre alt for at få en sejr, og det skal vi være klar på. Og vi skal være mere klar end vi var tirsdag aften overfor det pres der kom fra Hamborg. I den kamp blev vi advaret om, at man skal være 100 procent på fra første fløjt i alle kampe.

- I forhold til FC Nordsjælland drejer det sig om, at få lukket ned for deres teknisk dygtige spillere, mens vi selv skal søge at komme til fadet. I perioder mod Hobro holdt vi godt fast i bolden, og kan man gøre det mod FC Nordsjælland er det en fordel, da der er en kamp i kampen om at komme mest i boldbesiddelse, lyder det videre fra Lars Søndergaard.

Mod Hobro sejrede AaB på en scoring af Kasper Risgård, et mål der faldt i dommerens tillægstid.

- Det positive er, at vi skabte chancer i kampen. Det lønner sig at blive ved med at tro på det, og det vigtigste er at vi kommer frem til chancerne. Men selvfølgelig skal vi gerne blive skarpere i vores afslutninger, udtaler Lars Søndergaard, der har været imponeret over den flotte støtte AaB har fået fra tribunerne i sæsonens første kampe.

- Generelt har der både hjemme, og i udekampene mod Hobro og i Hamborg, været mange der støtter os flot, og det er fantastisk for spillerne at mærke. Så vi håber at nogen af vores mange støtter også finder vej til Farum Park mandag aften, afrunder Lars Søndergaard, der har udtaget følgende 18-mands trup til opgøret:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Jukka Raitala, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 33 Lukas Spalvis

Jakob Ahlmann, Mathias Thrane og Kasper Pedersen alle er ukampdygtige.

Opgøret spilles mandag aften kl. 19 på Farum Park.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.