AaB

AaB overvandt Superligaens hurtigste mål i ti år

FC Nordsjælland scorede efter 13 sekunder, men AaB vendte alligevel opgøret til sejr

AaB's stopper Rasmus Thelander steg til vejrs og headede udligningen ind til 1-1 hjemme mod FC Nordsjælland. Senere vandt nordjyderne kampen med 2-1.

AaB's stopper Rasmus Thelander steg til vejrs og headede udligningen ind til 1-1 hjemme mod FC Nordsjælland. Senere vandt nordjyderne kampen med 2-1.

AALBORG:AaB kom tilbage fra en aldeles hård start, da aalborgenserne vandt med 2-1 over FC Nordsjælland i fredagens superligaopgør i Aalborg.

Kampen blev indledt med det hurtigste mål i Superligaen i ti år.

Der gik nemlig kun 13 sekunder, før Mohammed Diomande bragte gæsterne foran.

En dårlig tilbagelægning af AaB-stopperen Mathias Ross betød, at målmand Jacob Rinne først kom ud i bolden i sidste øjeblik. Herefter rejste den i en blød bue til Diomande, der frit sendte nordsjællænderne i front med et hovedstød.

Rekorden for det hurtigste mål i Superligaens historie har Emil Lyng, da han for netop FC Nordsjælland scorede ni sekunder inde i en kamp mod Esbjerg i marts 2011.

Den hurtige føring lagde op til en tempofyldt og ligeværdig kamp, hvor begge mandskaber forsøgte hurtige aktioner med flere fejl til følge. Det åbnede for en del store chancer til både AaB og FC Nordsjælland.

Ni minutter efter åbningsmålet kunne Lasso Coulibaly have gjort det til en tomålsføring til gæsterne, da Jacob Rinne blev fanget ude af sin position.

Men angriberen sparkede bolden direkte på Mathias Ross. Til gengæld bragte hjemmeholdet sig kort efter tilbage i opgøret.

Få minutter senere kom AaB-stopperen Rasmus Thelander nemlig højt på et hjørnespark og sendte et hovedstød ind til 1-1.

Kampens tredje hovedstødsmål faldt kort efter pausen ved Iver Fossum. Midtbanespilleren bragte AaB på 2-1 efter wingbacken Kristoffer Pallesens velplacerede indlæg.

Mod slutningen af opgøret var nordjyderne flere gange ved at bringe sig yderligere foran, men skarpheden manglede i de sidste aktioner.

Med det resultat ender hjemmeholdet en sejrsstime hos FC Nordsjælland, der var på fire kampe. Til gengæld er AaB nu ubesejrede i fem kampe.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.