AaB på ulvejagt i Randers

Superligaens førsteplads er med en sejr inden for rækkevidde

Rasmus Würtz og AaB's forrige udekamp i Superligaen var i Randers, hvor de tabte 3-2. Arkivfoto: Grete Dahl <i>Foto Grete Dahl</i>

Rasmus Würtz og AaB's forrige udekamp i Superligaen var i Randers, hvor de tabte 3-2. Arkivfoto: Grete Dahl Foto Grete Dahl

AALBORG:AaB har tabt de seneste to udekampe i Superligaen, hvilket kan vise sig at være godt.

For statistikken siger indtil videre, at AaB vinder hver tredje udekamp i denne sæson. Og mandag spiller de i Randers.

Med FC Midtjyllands 3-2 sejr over Viborg i fredags, har AaB på Superligaens andenplads seks point op til ulvene. Og dem vil AaB’s Rasmus Würtz gerne holde snor i.

- Man er vel altid interesseret i at ligge nummer et, hvis det er muligt, men det er ikke noget, vi fokuserer ret meget på, siger midtbanemanden.

- Ligaen er så tæt, så kommer man ind i en skidt periode, så kan man lynhurtigt ryge lidt længere ned i rækken, og derfor er det så vigtig, at man har fokus på en ting af gangen, og lige nu, der er det Randers-kampen i morgen, siger Rasmus Würtz, der er klar, efter han blev udskiftet i første halvleg mod OB med et trælår.

Nicholai Thomsen og Rasmus Jönsson er tvivlsomme med overbelastninger, men hvis de bliver klar, tyder meget på, at træner Kent Nielsen giver genvalg til de elleve startende mod OB.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia virkede som en sød og flot pige
Luk