AaB

AaB politianmeldt af Finanstilsynet

Finanstilsynet mener, at AaB A/S har overtrådt Markedsmisbrugsforordningen

AaB er blevet politianmeldt af Finanstilsynet. Arkivfoto: Henrik Bo

AaB er blevet politianmeldt af Finanstilsynet. Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:AaB A/S har fredag formiddag modtaget en politianmeldelse fra Finanstilsynet, der mener, at AaB har overtrådt Markedsmisbrugsforordningens artikel 17. stk. 7 samt artikel 18, stk. 1 i forbindelse med offentliggørelsen af salget af camerouneren Christian Bassogog til kinesiske Henan Jianye FC.

AaB skriver følgende om sagen på klubbens hjemmeside.

- AaB har gennem et halvt år været i dialog med Finanstilsynet, og AaB har brugt betydelige interne og eksterne ressourcer på sagen. Det er AaB’s og klubbens juridiske rådgiveres klare opfattelse at AaB nøje har fulgt de retningslinjer for spillertransfers, som Finanstilsynet har kommunikeret til børsnoterede fodboldklubber i 2012, og at der på den baggrund ikke er sket en overtrædelse af Markedsmisbrugsforordningen.

Klubben skriver endvidere:

Finanstilsynet har efter AaB’s og klubbens juridiske rådgiveres vurdering anlagt en ny fortolkning af børsnoterede udstederes forpligtelser i forbindelse med spillertransfers, som AaB på ingen måde kunne have været bekendt med i forbindelse med salget af Christian Bassogog. AaB vurderer, at Finanstilsynets fortolkning er i strid med Markedsmisbrugsforordningen.

AaB erkender, at der er konstateret mindre og ubetydelige formelle mangler ved AaB’s insiderlister. Disse mangler har dokumenteret ikke haft nogen betydning i denne sag. AaB vil nu samarbejde med politiet med henblik på at få berigtiget forholdet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.