AaB-profil: Skulle have haft de tre point

Kasper Risgård mener, at AaB var tættest på at tage sejren i søndagens storkamp mod AGF i Aalborg.

29. september 2013 19:45 - Opdateret 29. september 2013 19:47

AaB-profil: Skulle have haft de tre point

Søndag aften endte det med en nulløsning, da "Slaget om Jylland" mellem AaB og AGF blev spillet i Aalborg. Den hjemvendte AaB-profil, Kasper Risgård, anerkender, at det var en meget lige kamp, men han ærgrer sig over, at AaB ikke kunne tage alle tre point.

- Vi skulle gerne have haft tre point med fra den her kamp. Men vi må bare erkende, at det var en meget ujævn kamp med mange fejl fra begge hold, siger Kasper Risgård.

Superligaen er i denne sæson mere jævnbyrdig end nogensinde, og derfor er alle point vigtige for klubberne. Risgård mener dog, at især hjemmekampene er vigtige for AaB.

- Ligaen er simpelthen så tæt, og alle hold slår alle. Derfor er det vigtigt, at vores hjemmebane fungerer, og at vi får vores point. Så vi er rigtigt ærgerlige over, at vi ikke tog alle tre point i dag, siger Kasper Risgård.

AaB-mandskabet sad tungt på tingene i anden halvleg, men Kent Nielsens tropper kom aldrig frem til de helt store chancer. Kasper Risgård anerkender dog også, at AGF gav AaB-offensiven store problemer.

- Vi fik en god start med et par fine muligheder, men efter det første kvarter overtog AGF initiativet i kampen i resten af første halvleg. I anden halvleg havde vi bolden rigtigt meget, men vi formåede ikke at skabe de helt store chancer.

- AGF stod godt defensivt, og det blev lidt en fuser, hvor vi manglede den sidste kvalitet. Vi var ikke dygtige nok på den sidste tredjedel, siger Kasper Risgård.

I næste runde får AaB endnu et forsøg til at vinde på hjemmebane, når oprykkerne fra Viborg FF kommer på besøg.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...