AaB ramte muren i finalen

AaB tabte 1-3 i pokalfinalen mod Herning i KVIK Hockey Arena. Nordjyderne manglede igen skarphed og kunne ikke få pucken forbi Lubos Pisar.

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AaB fik fornem opbakning af en stor flok medrejsende fans som øjnede chancen for en sjælden titel til den lukningstruede klub. Deres opbakning var ikke nok i starten af kampen, for det var Herning, der var bedst i den indledende fase. Der var dog AaB som kom foran. Bjarke Møller var på pletten efter knap ni minutter. Den føring holdt i lidt over seks minutter så udlignede hjemmeholdet ved Oliver Björkstrand, der blev spillet fri tæt under mål. Selv om AaB havde bidt sig fast i kampen og kom til flere store chancer blev de straffet igen inden pausen. Micth Ganzak fik for meget tid midt for mål, og han kunne udplacere Gasper Kroselj i AaB's mål. 2-1 til hjemmeholdet efter en chancefyldt og intens første periode. I anden periode var det hjemmeholdet, der dominerede og AaB'erne skulle være glade for, at de ikke kom yderligere bagud. Det skyldtes hovedsageligt nogle særdeles uskarpe afslutninger fra Herning-spillerne. I tredje periode kom AaB igen bedre med og fik efterhånden lagt et hårdt tryk i jagten på det udlignende mål. Det blev istedet Oliver Björkstrand der reelt lukkede kampen med sit andet mål i kampen. Han klemte fem minutter før tid pucken helt op i hjørnet og ud igen, og scoringen skulle gennemses af måldommeren før jublen kunne bryde løs hos midtjyderne. AaB kæmpede forgæves i den resterende del af kampen men måtte igen-igen nøjes med at blive nummer to.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.