AaB-reserver tabte til OB

Sebastian Grønning på tavlen

Casper Sloth startede inde, da AaB-reserverne tabte med 3-1 til OB. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Casper Sloth startede inde, da AaB-reserverne tabte med 3-1 til OB. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

ODENSE:AaB’s reserver tabte søndag en testkamp til OB med 3-1 - den unge angriber Sebastian Grønning scorede nordjydernes eneste mål efter 70 minutter.

Flere af de spillere, der har kæmpet med skader i opstarten var med for AaB i startopstillingen, der bød på både Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann og Thomas Enevoldsen, ligesom den nyligt indhentede midtbanespiller Casper Sloth også startede inde for AaB.

Det var fynboerne, der kom bedst fra start og scorede to gange efter hjørnespark efter henholdsvis 20 og 27 minutters spil, og i starten af anden halvleg udbyggede fynboerne føringen til 3-0.

AaB fik dog skabt en del chancer i slutningen af opgøret, hvor det altså også lykkedes for Sebastian Grønning at scorede til slutresultatet 3-1.

- Det var en fin testkamp med to hold der matchede hinanden godt på et fornuftigt niveau. Vi kom bedre i anden halvleg og får skabt en hel del chancer, som burde have givet mere end en chance. Alt i alt var det dog en test, og vi fik mange kampminutter i benene hos især de unge spillere, hvilket var positivt, siger AaB’s assisterende træner Jacob Friis til aabsport.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Luk