AaB’s bomber hedder Anders K.

Anders K. Jacobsen vil arbejde hårdt for at fortsætte stime på tre mål i tre kampe

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HADERSLEV:AaB trænger efter afgangen af Nicklas Helenius i alvorlig grad til en mand, der scorer næsten hver gang, og den mand kan måske blive Anders K. Jacobsen, som fredag scorede for tredje kamp i træk.

- Det håber jeg, men jeg tager ikke noget for givet. Det kan være de kommer i stimer, men jeg bliver ved med at arbejde hårdt for, at det skal fortsætte sådan her, sagde Anders K. Jacobsen efter kampen mod SønderjyskE.

AaB’s nye bomber kunne glæde sig over sejren, men ønskede sig alligevel, at de havde scoret nogle flere mål.

- Jeg synes, vi spiller en god kamp bortset lige fra 10 minutter måske, hvor vi overlader momentum til dem. Men selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke får lavet nogle flere mål tidligere i kampen på de chancer, vi tilspiller os. Men når det er sagt, så er det selvfølgelig fedt, at vi får scoret to til sidst, og så er det jo egentlig lige meget nu, sagde han.

Selvom AaB sad på tingene i Haderslev og især i anden halvleg dominerede kampen, så skulle de helt frem til overtiden, før den afgørende 2-1-scoring faldt.

- Det er jo manglende skarphed og marginaler. Jeg har selv en, og jeg kan også mindes flere store chancer, vi har. Men det er ikke til at score hver gang, og det må vi bare acceptere og så må vi tilspille os nogle flere chancer lige som i dag. Og så må Rasmus (Würtz, red.) og (Kasper, red.) Risgård score, det er sgu fint, sagde Anders K. Jacobsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden