AaB's spanske UEFA Cup-rival slået af Sevilla

Deportivo La Coruna snublede i ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering i fodbold. Sevilla vandt returopgøret 3-0 og går videre med samlet 5-1 i målscore for to kampe.

Sevilla -i hvidt - viste ingen nåde i returopgøret mod Deportivo La Coruna, der blev besejret 3-0 i den den spanske pokalturnering. Sevilla går videre til kvartfinalerne med to sejre og 5-1 i målscore. 
Foto: Scanpix

Sevilla -i hvidt - viste ingen nåde i returopgøret mod Deportivo La Coruna, der blev besejret 3-0 i den den spanske pokalturnering. Sevilla går videre til kvartfinalerne med to sejre og 5-1 i målscore. Foto: Scanpix

AaBs kommende modstander i UEFA Cup-turneringen i fodbold, spanske Deportivo La Coruna, er færdig i den spanske pokalturnering. Sevilla, og måske især Luis Fabiano med to fuldtræffere, besejrede nemlig sent onsdag aften Deportivo La Coruna 3-0 i returopgøret i ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering, og samlet går Sevilla videre med 5-1 for de to kampe. Sevilla chokstartede med en scoring allerede i det 1. minut signeret Jesus Navas, og midt i første halvleg øgede Luis Fabiano til 2-0 for Sevilla. Sidstnævnte øgede også til 3-0 fem minutter før pausen, og den stilling holdt altså kampen ud. Efter pausen indkasserede både hjemmeholdet Deportivo La Coruna og Sevilla hver et rødt kort. Først var der marchordre til Deportivo La Corunas Omar Bravo i det 68. minut, og samme skæbne overgik Sevillas Andres Palop syv minutter før tid. AaB møder Deportivo La Coruna i den første 1/16-finale i UEFA Cup-turneringen onsdag 18. februar i Aalborg.