AaB sænkede den gule fare

AaB leverede en solid indsats i hjemmekampen mod AC Horsens og vandt fortjent 2-0

25
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Michael Koch

AALBORG:Sejre har været en mangelvare for AaB i november, men det blev der rettet op på i hjemmekampen mod AC Horsens, der ellers kom til NORDJYSKE Arena uden nederlag i de seneste ni kampe.

AaB startede aggressivt og allerede i de første minutter, var der optræk til et par gode muligheder. Målet kom i det 10.minut. Anders Due slog et præcist hjørnespark, som Kenneth Emil Petersen uhindret kunne stige op og heade sikkert i mål. I den chancefattige første halvleg, var der en stor streg i regningen for AaB. Henrik Dalsgaard måtte udgå med en knæskade og blev afløst af rutinerede Kasper Bøgelund. AaB havde inden pausen et par hæderlige forsøg til Mathias Wichmann og Jeppe Curth, men der blev ikke scoret mere i de første 45 minutter.
AaB var tæt på 2-0 efter tre minutter af anden halvleg. Et hårdt fladt indlæg fra Kasper Bøgelund var få centimeter fra at blive gledet i mål af Jeppe Curth. To minutter senere havde Horsens deres mest nærgående forsøg i kampen. Det havde AaB’s Lasse Nielsen sidste fod på, da han var tæt på at sende et indlæg fra Thomas Kortegaard i eget mål.
Som halvlegen skred frem satsede Horsens hårdere på en udligning, og det gav adskillige store AaB-chancer. Kasper Bøgelund kom frem til to direktører men brændte på det skammeligste. Som kampen nærmede sig sidste fløjt var det sort uheld, at AaB ikke fik sat 2-0 scoringen ind. Anders Due ramte overliggeren på et frispark og Kasper Kusk ramte indersiden af stolpen på et forsøg fra kanten af feltet. Det kunne ikke blive ved med at gå godt for Horsens, og det gjorde det heller ikke. I det 86.minut fyrede Kasper Kusk igen af, Frederik Rønnow halvklarede kun, og så kunne Rolf Toft let score sit første superligamål. AaB’s første sejr i knap en måned betyder, at de holder fast i tredjepladsen. Næste kamp er på fredag i Randers.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.