Sport

AaB skal genfinde topniveauet

AaB tager selvtilliden fra onsdagens sejr over Vendsyssel med til mødet med FC København

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

KØBENHAVN:Et besøg hos FC København i Parken er traditionelt den sværeste opgave, man kan stille AaB’s superligamandskab overfor.

Det er således otte år siden, at AaB sidst vandt en Alka Superliga-kamp på nationalstadionet, men alligevel er Lars Søndergaards tropper rejst til hovedstaden med optimismen i behold.

- Vi skal tro på vores egne evner og tro på, at hvis vi leverer tæt på vores topniveau, så har vi en god chance. Vi skal være gode på alle parametre både defensivt og offensivt, men så kan det også godt lykkes, siger Lars Søndergaard.

AaB’erne kan dog også glæde sig over, at FC København langt fra har fået nogen god sæsonstart. Foruden exit fra Europa League er det blot blevet til ni point i seks kampe.

- De er under pres, men det er der jo mange hold, der kommer i løbet af en sæson. Det betyder heller ikke så meget for os, for vi skal primært fokusere på os selv, siger Lars Søndergaard der dog også kan konstatere, at hans eget hold har fået en svingende sæsonstart.

- Jeg er glad for, at vi mod OB viste, at vi har et rigtig højt topniveau. Det er det niveau, vi skal stræbe efter hver gang, og så skal vi blive endnu sværere at score imod. Det bliver alfa omega mod FCK, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst