AaB skød med løst krudt hjemme mod Esbjerg

AaB spillede på hjemmebane 0-0 mod Esbjerg. Nordjyderne dominerede, men kunne ikke overliste Esbjergs forsvar.

AaB skød med løst krudt hjemme mod Esbjerg

Der blev for første gang i forårets superligasæson ikke scoret et eneste mål, da AaB spillede 0-0 hjemme mod Esbjerg.

Dermed har AaB fortsat ikke fundet storspillet fra efteråret frem, og det er skuffende kun blevet til to nordjyske point i tre kampe i foråret.

Esbjerg-angriberen Jesper Lange havde det bedste forsøg i første halvleg, da han knaldede bolden på overliggeren. Samme Lange blev i øvrigt matchvinder, da Esbjerg slog AGF på hjemmebane med 2-1.

I forhold til AGF-kampen måtte Esbjerg undvære Hans Henrik Andreasen, som også scorede mod aarhusianerne, samt Jonas Knudsen, der begge havde karantæne.

Jesper Lange var også på spil i begyndelsen af anden halvleg, men fik et mål annulleret for offside, og den kendelse så ud til at være korrekt.

Kort efter var Esbjergs Steffen Ernemann uhyre tæt på at score et selvmål på et hårdt og fladt indlæg af AaB-backen Henrik Dalsgaard.

AaB havde bolden mest og spillede sig også frem til mange afslutninger, men skarpheden manglede i AaB-angrebet.

Esbjerg-keeper Lukas Hradecky stod også i vejen for meget, og AaB's forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen headede lige på den 23-årige finske ankermand med slovakiske rødder.

Med det ene point tager Esbjerg endnu et vigtigt skridt væk fra bunden, hvor Brøndby og Silkeborg indtager de to nederste pladser.

Esbjerg har nu 23 point efter 22 kampe og overhaler AC Horsens i tabellen. Brøndby har 17 point på sidstepladsen, mens Silkeborg har 21 point på næstsidstepladsen. Begge bundhold spiller søndag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.