AaB stadig på førstepladsen i Superligaen

AaB sidder fortsat på førstepladsen i Superligaen efter at holdet i dag besejrede Silkeborg 2-0 på udebane. Rade Prica bragte holdet foran i første halvleg med sit femte mål i fire kampe. Og midt i anden halvleg var han i oplæggerens rolle, da Thomas Augustinussen gjorde det til 0-2. Se AaB - Silkeborg i billeder

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

SILKEBORG - AAB. Sas-Liga. Silkeborg Stadion. Thomas Augustinussen har scoret for Aab til 2-0. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2006)

Heller ikke Silkeborg kunne stoppe søndag AaB's sejrsgang i SAS Ligaen. Med en sejr på 2-0 i Silkeborg hentede nordjyderne deres fjerde sejr i lige så mange kampe og topper dermed rækken. Svenske Rade Prica scorede sit femte sæson mål før pausen, mens Thomas Augustinussen lukkede opgøret midt i anden halvleg. Taberne Silkeborg ser ud til at gå en hård sæson i møde. De har nemlig endnu ingen point. En skæbne de deler med Vejle, der hjemme tabte 2-5 til FC Midtjylland. Kampen blev reelt afgjort efter en times spil, da hjemmeholdet fik udvist Steffen Kielstrup, for fire minutter senere at se Christian Olsen øge FCM's føring til 3-1 på sit første af to mål. I Esbjerg var tre mål for værterne ikke nok mod FC Nordsjælland. Gæsterne scorede nemlig fem mål. To mål fra Søren Krogh og Danny Olsen på de sidste 11 minutter afgjorde den sag til 5-3.