AaB-talenter kan ikke købes for småpenge

Der er stor interesse for AaBs mange talenter. Men der skal store penge på bordet for at få direktør Lynge Jakobsens opmærksomhed

Lynge Jakobsen får mange henvendelser på sine spillere fra interesserede klubber. Men det er en fejl at tro, at AaB vil skyde sine talenter af for småpenge. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Lynge Jakobsen får mange henvendelser på sine spillere fra interesserede klubber. Men det er en fejl at tro, at AaB vil skyde sine talenter af for småpenge. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:AaB A/S har måske ikke ligefrem hjulpet sig selv ved at indføje forventningen om fem millioner kroner i spillersalg i budgettet for 2012. Det garneret med visheden om, at klubben for blot få måneder ikke havde penge nok til martslønnen stinker af desperation og er ikke med til at øge prisen på aktiverne i spillertruppen.

Måske derfor har de bud, der hidtil er kommet på AaB-spillerne haft en nærmest komisk karakter.
- Der har været noget på en eller to millioner for eksempel. Ikke noget, der overhovedet har været interessant for os, anfører AaB-direktør Lynge Jakobsen.
- Jeg har faktisk fået mange henvendelser på vores spillere, for der prikkes utroligt meget. En fire-fem af dem er der blevet spurgt til, men indtil videre er det ikke noget, der har været interessant for AaB, tilføjer han.

Måske player invest

Lynge Jakobsen håber, at AaB kan holde på talenterne lidt endnu - eventuelt via player invest, hvor enkelte fodboldinteressenter går ind og køber aktie i spillerne, som så kan skydes af på et senere tidspunkt, når markedsværdien er steget. Det burde der være basis for, da det virker som en selvfølgelighed, at typer som Nicolai Larsen, Jakob Ahlmann, Henrik Dalsgaard, Lasse Nielsen, Kasper Kusk, Lucas Andersen og Nicklas Helenius bare vil stige i værdi med deres enorme potentiale.

Køber, hvis de sælger

For tilbuddene skal nok komme. Club Brügge har været til alle AaB’s hjemmekampe, og belgierne var også på plads i søndags i Horsens. Det samme var hollandske Feyenoord, og der blev noteret rigeligt. Det giver genlyd i Fodboldeuropa, når en 17-årig knægt som Lucas Andersen brænder sådan en præstation af.

- Lucas er selvfølgelig hypet, men det er som sagt ikke kun ham, der er interesse for. Og jeg kan da godt mærke, at det registreres ude i Europa, at AaB har mange dygtige, unge spillere, fortæller Lynge Jakobsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.