AaB-træner: Fuldt fortjent Randers-sejr

AaB-træner Kent Nielsen mener, at Randers FC var bedre på alle parametre i fredagens 2-3-nederlag.

AaB-træner: Fuldt fortjent Randers-sejr

Så gik den ikke længere for AaB. Fredag aften måtte nordjyderne indkassere et 2-3-nederlag efter en medrivende fodboldkamp på udebane mod Randers FC. Dermed misser ålborgenserne et vigtigt skridt i topstriden.

AaB's cheftræner Kent Nielsen anerkender, at Randers var det bedste hold på dagen, men han ærgrer sig over, at hans mandskab ikke kunne sikre et enkelt point.

- Det var fuldt fortjent, at Randers vandt, men vi kunne sagtens havde taget det ene point til sidst, hvor vi havde to-tre gigantiske muligheder, siger Kent Nielsen.

AaB kom ellers foran med 1-0 allerede efter ni minutters spil ved Kasper Kusk. Efter målet overgav nordjyderne dog initiativet helt og aldeles til hjemmeholdet. Noget der ikke huer AaB-træneren.

- Vi startede jo faktisk meget godt, og det er lidt uforståeligt, hvordan det hele tippede rundt lige pludseligt.

- Randers fik slidt og kæmpet sig ind i kampen, og i den fase var vi et halvt skridt bagefter. Vi var langsomme i tanke og handling og manglede offensiv kvalitet, siger han.

I pausen valgte AaB's trænerteam at lave hele to udskiftninger, da både Søren Frederiksen og Patrick Kristensen blev skiftet ud. Patrick Kristensen lavede selvmål i første halvleg, men Kent Nielsen slår fast, at udskiftningen var af taktisk karakter.

- Der skulle ske et eller andet. Vi var ikke tilfredse med den sidste halve time af første halvleg, og vi syntes, at vi måtte prøve noget andet og få noget ny energi ind, siger Kent Nielsen.

I næste spillerunde skal AaB forsøge at rejse sig på hjemmebane, når AGF kommer på besøg til en vaskeægte jysk klassiker.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.