AaB-træner letter på hatten efter sen sejr

AaB-træner Lars Søndergaard roser sit hold for en god moral efter 2-1-sejren over FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland var foran 1-0 i hjemmekampen i Alka Superligaen søndag mod AaB, men nordjyderne slog til på to dødbolde i opgørets sidste kvarter.

Det betød, at AaB kunne tage hjem med en 2-1-sejr over det unge FCN-mandskab.

AaB-træner Lars Søndergaard var utilfreds med skarpheden hos sit hold i første halvleg, men han var glad for en god moral og styrken på dødbolde i anden halvleg.

- Vi kendte ikke vores besøgelsestid i første halvleg, siger han.

- Vi havde boldovertaget, skabte enkelte chancer og havde masser af dødbolde, men vi var ikke skarpe nok og lavede så en dum fejl lige før pausen, som de scorede på, og derefter blev det op ad bakke, siger Søndergaard og fortsætter:

- Jeg tager hatten af for mine spillere. Jeg sagde til dem i pausen, at de skulle gå efter sejren, for den ville vi have med hjem. Vi var gode i presspillet og rimelig gode på bolden, men manglede kvalitet på den sidste tredjedel af banen.

- Heldigvis er vi stærke på standardsituationerne. De blev afgørende i dag, ligesom det var meget vigtigt, at FC Nordsjælland ikke fik straffet os på en omstilling mere. De havde en farlig mulighed, men heldigvis reddede Nicolai Larsen os, siger Søndergaard.

FC Nordsjælland stillede op med bare tre spillere over 21 år og gav undervejs debut til tre teenagere, og Søndergaard er fuld af respekt for dagens tabere.

- Vi ved, hvilket glimrende stykke arbejde, der bliver lavet i FC Nordsjælland, og jeg var meget opmærksom på, at vi ikke skulle undervurdere dem, og det gjorde vi heller ikke, siger AaB-træneren.

AaB tager i næste ligaopgør imod Esbjerg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.