AaB-træner på gammel adresse

Det bliver et spændende gensyn med Sønderjyske i Haderslev for AaB-træner Lars Søndergaard

Lars Søndergaard kommer tilbage til sin gamle hjemmebane. Arkivfoto

Lars Søndergaard kommer tilbage til sin gamle hjemmebane. Arkivfoto

HADERSLEV:AaB er inde i en god stime. Nordjyderne har vundet fem af sine seneste seks betydende fodboldkampe inden fredagens superligaopgør ude mod Sønderjyske.

Kampen betyder samtidig, at AaB-træner Lars Søndergaard for første gang vender tilbage til den adresse, der indtil sommeren 2015 havde været hans hjemmebane i fire år.

For lidt over en måned siden var det ingen sag for AaB at vinde med hele 5-0 hjemme over Sønderjyske, der er placeret med samme pointantal i tabellen som AaB, der lige nu er nummer fire.

Men lige så let bliver det langt fra i Haderslev, forudser Søndergaard.

- Selvom vi for en måned siden vandt klart i det omvendte opgør, så bliver der tale om en helt anden kamp denne gang, og vi ser jo fra uge til uge, hvordan tingene skifter i Superligaen, siger Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Masser af selvtillid

- Med fem sejre i vores seneste seks betydende kampe medbringer vi selvtillid, men samtidig er vi ydmyge og bevidste om, at vi skal præstere optimalt, hvis vi skal holde vores momentum, siger han.

AaB har vundet nogle store sejre i denne sæson, og i søndags blev det til en 6-0-sejr hjemme over Hobro. Sønderjyske har også vist flot spil i denne sæson.

- Vi er beredt på en tæt og intens fight, der kræver 100 procent fokus på vores præstation.

- Vi skal som altid forsøge at tiltvinge os spilovertaget og kombinere hurtigt, ligesom vi skal forsøge at undgå at sætte Sønderjyskes forcer i scene.

Mål ud af ingenting

- De vil gerne spille direkte og er dygtige på standardsituationer, og så har de også været gode til at score ud af ingenting, når kampene har ligget og vippet, lyder analysen fra Søndergaard.

På skadeslisten har AaB fortsat backen Jakob Ahlmann samt talentet Jannik Pohl.

Kampen mellem Sønderjyske og AaB i Haderslev fløjtes i gang klokken 18.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.