AaB-træner: Titelkandidater er på et andet niveau

AaB kan endnu ikke konkurrere med FC Midtjylland og Brøndby over en sæson, lyder det fra Morten Wieghorst.

AaB-træner Morten Wieghorst mener, at hans hold har et stykke op til sæsonens to suveræne hold i Superligaen, Brøndby og FC Midtjylland. Foto: Scanpix/Henning Bagger

AaB-træner Morten Wieghorst mener, at hans hold har et stykke op til sæsonens to suveræne hold i Superligaen, Brøndby og FC Midtjylland. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Mandag afgøres mesterskabskampen i Alka Superligaen. Her kan AaB få en vigtig rolle, da nordjyderne møder guldaspiranterne Brøndby på udebane.

På trods af, at begge hold deltager i mesterskabsspillet, ser AaB’s træner dog et stort niveaumæssigt hop fra femtepladsen til titelkampen mellem FC Midtjylland og Brøndby.

- Måske er der nogen, der har tænkt, at AaB allerede nu kan konkurrere med de to i toppen. Men det kan vi ikke over en hel sæson.

- På dagen kan vi, og det har vi vist i slutspillet, siger Morten Wieghorst.

Han ser generelt gode takter fra nordjyderne i mesterskabsspillet. Men netop de to mesterskabskandidater har været de største udfordringer i forårets slutspilskampe.

- Vi har været væk i to kampe. Det var Brøndby-kampen hjemme og FC Midtjylland ude. De var simpelthen bedre end os på dagen.

- Bare se på stillingen. Det pointantal er virkelig flot af begge hold, siger AaB-træneren.

Dermed bliver det en stor udfordring, som han og mandskabet tager op i sæsonens sidste kamp.

- Det handler for os om at få en god afslutning og vise, at vi kan konkurrere mod et af de hold, der har gjort det godt gennem en sæson, slutter Morten Wieghorst.

Kampen på Brøndby Stadion spilles mandag klokken 18.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.