AaB-træner vil åbne Brøndbys betonforsvar i bronzekamp

Brøndby har blot lukket ét mål i sine seneste syv kampe, men det skal AaB søndag forsøge at ændre på.

Når Brøndby og AaB søndag aften spiller en nøglekamp i slaget om bronzemedaljerne, tror AaB-træner Kent Nielsen, at hans mandskab har redskaberne til at åbne det Brøndby-forsvar, som i øjeblikket har stor held med at holde modstanderne fra scoring.

- Vi har naturligvis respekt for Brøndby, der på imponerende vis blot har lukket ét mål ind i sine syv seneste kampe, hvilket jo i sagens natur udgør en vigtig base for dem.

- Vi har dog en stærk tro på, at vi har redskaberne, der kan gøre ondt på Brøndby, og det er et væsentligt parameter for os, at vi også på Brøndby Stadion tør spille vores spil, siger Kent Nielsen til AaB's hjemmeside.

Træneren kan dog også glæde sig over sit holds seneste to kampe, hvor der har været stor succes foran målet. I sejrene over Sønderjyske og Hobro har AaB nemlig scoret otte mål tilsammen.

AaB kan dog ikke bruge så meget andet end en sejr i søndagens kamp, siger Kent Nielsen. Inden opgøret er Brøndby på tredjepladsen seks point foran AaB. Randers har med en kamp mere spillet samme pointantal som Brøndby.

- Vi glæder os enormt til kampen mod Brøndby og er bevidste om, at et brugbart resultat og allerhelst en sejr er påkrævet, hvis vi stadig skal gøre os forhåbninger om bronze, siger AaB-træneren.

For at vinde kræver det, at der bliver scoret mål på Lukas Hradecky, der blev kåret til månedens spiller i Alka Superligaen i april.

Brøndby-målmanden har dog ikke i sinde at være gæstfri over for AaB, som i forårspremieren slog Brøndby med 1-0.

- Vi har revanche til gode mod AaB efter sidst, hvor de scorede i overtiden. Vi skal sikre vores tredjeplads og øge afstanden til de andre hold, så det kan hjælpe meget med en sejr.

- AaB har gjort det godt, og de er også en bejler til bronzemedaljen, så det bliver en vigtig kamp om den plads. Efter deres sejr mod Hobro fik de også målscoren på plads, men nu skal vi have dem ned på jorden, siger Lukas Hradecky til Brøndbys Youtube-kanal.

Opgøret går i gang søndag aften klokken 19.00.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.